Close

Silvie (24): Co soud nedokázal za několik let, advokátovi se podařilo za pár týdnů

Když mi bylo 19 let, otěhotněla jsem s tehdejším přítelem, ten se však již od narození syna k placení alimentů neměl. Během mateřské jsem si ještě dodělávala školu, abych měla ukončené středoškolské vzdělání a mohla tak lépe sehnat práci. I když mi celou dobu pomáhají rodiče, na zajištění péče o syna jsem jinak sama. Dokáži mu samozřejmě zajistit základní potřeby, ale pokud mu chci dopřát něco navíc jako výlet do ZOO nebo návštěva kina, musím chodit do práce i v sobotu.

Po neustálém obíhání soudu bylo nakonec nařízeno vymáhání pomocí srážek ze mzdy, takže se z něj po letech konečně podařilo dostat alespoň část dluhu. Po pár měsících však opět přestal pracovat, tudíž nebylo z čeho strhávat.

Před nedávnem jsem na internetu objevila stránky Alimenty dětem a řekla si, že to zkusím, že nemám co ztratit. A  skutečně se za velmi krátkou dobu zadařilo. Otec dítěte zaplatil již na výzvu pana advokáta a to, co trvalo soudu několik let, se podařilo vymoci během pár týdnů. Za to jsme se synem moc vděční, konečně se na nás usmálo štěstí! A podotýkám, že mě to nic nestálo! Nebojte se a bojujte za to, co dětem patří!

S pozdravem,

Silvie

PS: Chcete, aby se i na vás usmálo štěstí při neustálých problémech s vymáháním alimentů? Podívejte se na www.AlimentyDetem.cz a začněte bojovat o peníze pro vaše děti ještě dnes!

One Comment on “Silvie (24): Co soud nedokázal za několik let, advokátovi se podařilo za pár týdnů

Tom
2.8.2016 at 12:52

Testujeme

Comments are closed.