Close

Videoseriál 3.díl: Vyživovací povinnosti a výživné – kdo, komu, kdy a proč?

Lehčí život maminkám i dětem – aneb vše, co jste chtěli vědět o rodinném právu, ale báli jste se zeptat

 

Když se dva lidé rozhodnout mít spolu dítě, zavazují se prakticky k tomu, že se o něj budou muset oba dva za každých okolností postarat. Tomu se ve zkratce říká vyživovací povinnost. Když tito dva lidé spolu žijí, svou vyživovací povinnost plní jednoduše – oba spravují jednu domácnost.

Komplikace však nastává, když se jejich společná domácnost rozpadne. Najednou se v této situaci objevuje pojem výživné.  

V našem seriálů Lehčí život maminkám i dětem zodpovíme otázky, co si pod „výživným“ představit a seznámíme se s rodinou Ježkových, kteří řeší alimenty na svou dceru Káťu. A jak to vyřeší? Pusťte si naše video a vše se dozvíte.

Takže se pohodlně usaďte a my vám přejeme příjemnou a vzdělávací zábavu! A pokud vám budou v seriálu chybět jakékoliv otázky a odpovědi, dejte nám určitě vědět!

Podívejte se také na další díly:

1.díl: Rozvod je tady!

2.díl: Rozvod sporný a nesporný – jaký je v tom rozdíl?

4.díl:  Rozdíly mezi výživným na zletilé a nezletilé dítě

A pokud i vy se chcete do boje s neplacenými alimenty pustit, neváhejte a klikněte zde: www.AlimentyDetem.cz

2 Comments on “Videoseriál 3.díl: Vyživovací povinnosti a výživné – kdo, komu, kdy a proč?

Alimenty dětem
20.7.2016 at 12:45

Dobrý den Iveto,samozřejmě pomáháme všem, kterým na jejich děti druhý rodič neplatí výživné 🙂 Pokud máte zájem o konzultaci, zavolejte na naší infolinku +420 737 949 593 nebo napište svůj dotaz na email michaela@alimentydetem.cz. Pěkný den!

Iveta Krawcova
16.6.2016 at 17:00

Dobry den,chtela jsem se zeptat zda pomahate jen samozivitelkam a nebo i rodinam co byvaly manzel neplati na dceru a vysmiva se ze ze od neho nedostanem ani korunu?Chtela jsem vse po dobrem ale nikam to nevede a dceru mam ve vlastni peci ale plati jak se mu zachce jednou za pet mesicu a rok snad neplatil vubec a pozdrzel to ze se odvolel ke krajskymu soudu ale u soudu podepsal ze se vzdava odvolani dekuji za informace Krawcova

Comments are closed.